Gratis Bitcoins

Stel je wil graag Bitcoins proberen maar hebt niet het geld om Bitcoins te kopen en niet de tijd of apparatuur om Bitcoins te minen. Pech! of niet? Gelukkig zijn er ook manieren om gratis aan Bitcoins te komen. Kijk snel verder en zie hoe je aan gratis Bitcoins kunt komen!


Altijd op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter!

* Alle velden zijn verplicht

Er zijn verschillende manieren om aan gratis Bitcoins te komen. Hieronder zie je een lijst met verschillende websites die deze dienst bieden. De meeste websites vragen je om andere websites te bezoeken, video's te kijken of online enquetes in te vullen in ruil voor gratis Bitcoins. Andere sites hanteren een dobbel systeem waar je kans maakt een klein aantal gratis Bitcoins te winnen.

De bedragen die te winnen zijn en uitbetaald worden zijn niet super groot maar als je genoeg diensten per dag doet kun je redelijk veel gratis Bitcoins verdienen op een dag.

  • Freebitco.in - Maak elk uur kans op 300 satoshi gratis doormiddel van een dobbel goksysteem
  • Bitvisitor - BitVisitor betaald Bitcoins voor het bezoeken van websites. Bitvisitor laat je elke website voor 5 minuten zien en betaald voor elke site die je bekeken hebt. Tussen de sites door moet je een captcha invullen.
  • Bitcoin-reward - Bitcoin reward is onze persoonlijke favoriet. Het is een simpele site met eenvoudig opdrachten die gratis Bitcoins opleveren en er is geen moeilijk registratieproces je hoeft alleen je Bitcoinadres in te voeren en je kunt beginnen.
  • Earn free bitcoins - Net zoals bij BitVisitor krijg je hier betaald voor het bezoeken van websites.
  • Bitcoin4you - Bitcoin4you is nog service waar je Bitcoins betaald krijgt voor het bezoeken van websites.

We zullen proberen deze lijst regelmatig up te daten